Om oss

Hos oss har vi masse tumleplass både inne og ute. Det er kort vei til bondegårdene, trollskogen og egen grillplass ved ei lita elv. Her kan barn være barn! Likevel legger vi stor vekt på samhørighet, sosial forståelse og mange muligheter til å utvikle seg selv på nær sagt alle måter.

At de voksne har det bra sammen og er gode til å ta vare på barna er en selvfølge. Vår barnehage skal være et sted hvor foreldre trygt kan overlate barna sine til oss og vite at de får all den omsorg de trenger enten de  er små eller store, norske eller av annen nasjonalitet, eller de har behov for ekstra oppfølging og tilpasset pedagogisk opplegg.

Hos oss har vi som mål at barna skal oppdage og sette pris på sin sanseverden og vite at egenart og særpreg er et positivt gode.

Vi er stolte over å ha en stabil og dyktig arbeidsstokk !  :)